Dupa cum am relatat, ultima etapa a turului Ligii a IV-a bucurestene a programat nu mai putin de trei meciuri pe stadionul din Intrarea Vrabiei.

Mai intai, Romprim a dispus cu 8-2 de Vis de Bucuresti, intr-un meci intre doua echipe din a doua jumatate a clasamentului. Asalt nu a reusit sa incurce pe CSA Steaua, in ciuda eforturilor depuse, cedand cu 1-7 dupa ce in prima treime reusise sa mentina echilibrul pe tabela, scorul fiind de 1-1.

In ultimul joc, ocupanta locului secund, Carmen, cu Frangu si Nechita printre titulari, dar fara Stoian, a cedat surprinzator in fata echipei Bucharest United, clasata pe pozitia a saptea, cu 1-2 (1-1)! Si asta desi reusise rapid deschiderea scorului, in min 7, prin experimentatul Stelian Stancu.

La finele turului, atat ocupanta primului loc (CSA Steaua), cat si cele patru echipe care vor juca in playoff (CS Dinamo, Carmen si Progresul 2005 – in ordinea actuala a clasamentului) par stiute in proportie de 99%. Ramane de vazut cine va fi insa principalul „challenger” pentru stelisti, ultimele rezultate ale Progresului 2005 (noua victorii consecutive) plasandu-i la acest moment in pozitia de favoriti la locul 2!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s