Progresul Spartac a deschis seria amicalelor din 2019 cu un succes. Bleu-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-2 (1-0) în fața liderului din seria a III-a a Ligii a III-a, Oltul Turris Turnu Măgurele.

Primul gol a fost marcat de Leafu, în minutul 10, cu capul, dupa o lovitura libera executata excelent de Donca de pe partea stanga.

La reluare, teleormănenii au revenit si au intors partida, preluand conducerea cu 2-1.

Donca a egalat în minutul 76, pentru ca Eduard Radu să înscrie golul victoriei, tot cu capul, în minutul 84.

Elevii antrenorului Andrei Erimia au mai avut, în prima repriză, la 1-0, două goluri (autori Luca si E. Radu) anulate eronat pe motiv de ofsaid, .

Un element inedit l-a constituit întreruperea jocului preț de 60 de secunde în minutul 43, atunci când doi cătei au intrat în teren și s-au luat la bătaie.

Prestatia Progresului Spartac merita apreciata cu atat mai mult cu cat antrenorul Andrei Erimia a avut la dispozitie doar unsprezece seniori valizi, cu tot cu Matache, la primul joc dupa noua luni de absenta in urma unei grave accidentari la genunchi!

Au evoluat: Sandescu – Vlad (80 Laslu), Leafu, Lolescu, Matache (46 Stefan) – Boiangiu (46 Purice), Stanciu, Donca (83 Pica), Ditu – Luca (80 Cretu), E. Radu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s