Primul amical al anului s-a desfasurat sub auspicii dintre cele mai rele pentru Progresul Spartac. Astfel, in timp ce oaspetii s-au intarit spectaculos in pauza competitionala, cu jucatori ca Voicu, golgeterul ligii secunde sau Cruceru, de la Petrolul, bleu -albastrii se prezentau la joc cu doar unsprezece seniori valizi si o lista a indisponibilitatilor mai lunga decat cea a prezentilor.

Raduta, B. Grigore, Parfeon, Apostol, Lixandru, A. Grigore, Geana, Curt, Tudorache, plus juniorii D. Ionescu, Cazaciuc, Iordan si Stanga au fost din diverse motive in imposibilitate de a participa la meciul de ieri, iar la aceasta lista putem adauga si cei patru jucatori de care ne-am despartit in iarna (Ghidurea, Militaru, Georgescu si Semudenge). Astfel ca pe banca s-au aflat doar cativa juniori dintre care doar Purece (2002!) mai evoluase pana acum alaturi de prima echipa. Iar acestia au evoluat cu curaj si ambitie atunci cand au intrat pe teren, generand de exemplu faza care a dus la cornerul din care a inscris Edi Radu golul victoriei.

Apreciind aceasta frumoasa realizare (in foto – centrarea lui Donca pentru golul de 1-0 al lui Leafu) , trebuie sa remarcam si faptul ca antrenorul Andrei Erimia are o sarcina foarte dificila cu doar patru zile inainte de plecarea in cantonamentul din Antalya, lista jucatorilor care vor face deplasarea fiind pana in ultima clipa sub semnul incertitudinii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s