Echipa de juniori 2004 Progresul Spartac participă, în această perioadă, la tradiționalul turneu de iarnă Brașov Cup, care are loc la Brașov și în localitățile învecinate.

Ieri, formația noastră a terminat la egalitate cu Comstar Vaslui, scor 3-3, golurile bleu-albastre fiind marcate de Raduly, Mihalache și Tong. Formația noastră a obținut apoi un succes, 2-0 cu LPS Mircea Eliade București, golurile purtând semnătura lui Cerneanu și Dumitru. Astăzi, mici progresiști au mai susținut două meciuri, pierzând cu Academia Luceafărul Cluj, scor 3-1. Golul de onoare a fost reușit de Tong. În ultimul meci al grupei, Progresul Spartac a dispus de Star Brăila cu 3-1, Lazăr, Mihalache și Butonași din penalty fiind autorii reușitelor.

În urma acesto rezultate, echipa antrenată de Mihai Ciparidis a ocupat locul al doilea în clasament, cu un total de 7 puncte. Aceasta clasare ne-a asigurat calificarea în turneul de consolare, pentru locurile 5-8, unde se va juca mâine.

Lotul deplasat pentru Brașov Cup este următorul: Yildiz Suat, Luca Negoiță, Alexandru Zamfir, Ricardo Cergan, Adrian Bălăceanu, Mihai Raduly, David Bătinețu, Mario Costache, Andrei Ohaci, Alexandru Butonași, Mihai Lazăr, Ionuț Costea, Nicolas Tong, Ionuț Dumitru, Paul Sîrbu, Cătălin Mihalache, Cristi Molea și Andrei Cerneanu.

Mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s