Progresul Spartac a deplasat in Antalya un lot de 20 de jucatori, alti patru fotbalisti folositi in toamna neputand face deplasarea din motive obiective.

Este interesant de observat ca din lotul care se afla in cantonament, doar doi jucatori depasesc varsta de 25 de ani: capitanul si golgeterul Ciprian Stanciu (28) si mijlocasul Florin Geana (care la 30 de ani este „veteranul” grupului)! Cei doi au in comun si trecutul „progresist”, ambii fiind crescuti in Cotroceni si apucand sa debuteze la seniori in Parcul cu Platani inainte de falimentul clubului din 2009.

25 de ani are si noul venit Andrei Luca, si el cu cariera de junior inceputa tot la Progresul vechi, si cu o experienta anterioara semnificativa la nivelul unor echipe de top din liga a treia (Axintele, Tunari, Popesti). Mai departe insa, jucatori de 22 de ani ca Donca sau Boiangiu pot fi deja considerati veterani in grup dupa doi ani de prezente constante ca titulari. Nu mai putin de 13 fotbalisti din lot (Sandescu, Ionescu, Parfeon, Lolescu, Matache, Stefan, Purice, Curt, Ditu, Tudorache, E.Radu, Iordan, Cazaciuc) au 20 de ani sau mai putin, mezinul fiind Purice, la doar 16.

Sa speram ca, in cativa ani, nucleul astfel creat va aduce multe bucurii pentru suporterii fideli ai clubului nostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s