Liderul seriei noastre, Rapid București, pregătește mutări spectaculoase inclusiv la nivelul managementului. Conform Gazetei Sporturilor, antrenorul Mircea Lucescu și fostul finanțator George Copos ar fi curtați intens să revină în Giulești.

Mircea Lucescu a fost recent demis de la naționala Turciei, după retrogradarea din Liga Națiunilor, fiind înlocuit de către Șenol Guneș, tehnicianul de la Beșiktaș Istanbul. Conform sursei citate, primarul Sectorului 1 București, Daniel Tudorache, numit de jurnaliștii Gazetei Sporturilor ”patron neoficial” al Rapidului, i-ar fi propus lui Mircea Lucescu să își aleagă ce funcție dorește în organigrama clubului. MIrcea Lucescu a câștigat un titlu național lângă Podul Grant, în anul 1999. Mircea Lucescu are o carieră impresionantă de antrenor, el fiind inventatorul unei echipe precum Corvinul Hunedoara. Apoi, sub bagheta sa, România s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Franța 1984. Lucescu a lucrat cu rezultate bune la echipe precum Dinamo București, Brescia, Pisa, Reggiana, Inter Milano, Șahtior Donețk, Beșiktaș Istanbul, Galatasaray Istanbul sau Zenit St. Petersburg. Cu Galata, avându-i în echipă pe Gică Hagi și Gică Popescu, Il Luce a cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Aceeași publicație notează și că în anturajul giuleștean s-ar fi întors și George Copos.

Pe de altă parte, Rapid a obținut în cantonamentul din Turcia o victorie de moral, 1-0 cu echipa de primă ligă Antalyaspor, care însă a folosit mai multe rezerve.

Progresul Spartac va întâlni Rapid în prima etapă a returului, pe 2 martie, ora 15.00, la Stadionul Progresul Spartac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s