Cu siguranta iubitorii fotbalului (si, de ce nu, cei ai jocurilor de tip „Football Manager”) au pastrat in minte filmul „Money Ball”, in care managerul unei echipe de baseball (interpretat de Brad Pitt) isi alcatuieste cu ajutorul unui specialist in statistica un lot de jucatori „underrated” cu care reuseste performante de exceptie.

Cand l-a adus in iarna pe Mihai Lolescu, antrenorul Andrei Erimia l-a caracterizat drept „genul de jucator mult subapreciat” exact ca personajele filmului amintit. Si, spre surprinderea tuturor, tanarul fundas de doar 19 ani a devenit imediat titular, iar in primul meci oficial ca progresist a evoluat excelent impotriva unor adversari cu nume ca Vlada, Matulevicius sau Robinho! Ca Lolescu i-a castigat increderea totala antrenorului Erimia o dovedeste si faptul ca acesta l-a mutat pe fundasul sau central favorit, Parfeon, in banda stanga, pentru prima oara in mai bine de doi ani.

Asteptam ca noul sosit sa aiba prestatii la fel de bune si in meciurile viitoare, inscriindu-se astfel pe lista „gaselnitelor” de efect ale antrenorului progresist, la fel ca „Parfeon fundas central”, „Stanciu mijlocas” sau „Edi Radu varf”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s