Meci de mare lupta astazi la Tunari intre ocupantele locurilor 5 si 6! Progresul, inca euforic dupa succesul cu Rapid, a parut surprins de pressingul agresiv al gazdelor, astfel ca in prima treime a jocului nu a prea reusit sa se apropie periculos de poarta ilfovenilor. Ce e drept, absentele numeroase (Parfeon , Boiangiu, Luca, E. Radu) au dat peste cap inclusiv formula de joc, redevenita 4-2-3-1, ca in tur.

Daca in prima parte am notat practic o singura mare ocazie de gol, a lui Batfoi, dupa pauza jocul s-a mai deschis, iar Progresul, prin trecerea lui Stanciu la mijloc si intrarea lui Tudorache in atac, a devenit mult mai activa in ofensiva. Ce-i drept, golul lui Tudorache din min 63 a venit cu largul concurs al portarului de la Tunari, care a scapat in plasa un sut nu foarte puternic. Ilfovenii au ratat apoi cateva ocazii uriase de a egala, iar bleu-albastrii au reusit sa dea lovitura pe final la un penalty scos de Dorobantu (cu un debut extrem de promitator, direct ca titular!) si transformat de „maestrul” Stanciu.

Cu aceasta victorie Progresul Spartac acumuleaza 29 de puncte, apropiindu-se la numai doua de locul 4, ocupat de cei din Popesti.

Au evoluat: Raduta – Vlad, Leafu, Lolescu, Lixandru- Geana (46 Tudorache), Donca – Dorobantu (88 Apostol), Curt (70 Turbatu), Ditu – Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s