Rapid, colega noastră de serie, s-a mutat în Regie după ce la Stadionul ”Valentin Stănescu – Giulești” au început lucrările de modernizare. Astfel, Stadionul pe care odinioară evolua Sportul Studențesc, altă echipă emblematică a fotbalului românesc, a reintrat în circuitul competițional.

Ultimul meci în Regie a avut loc în luna iunie, în 2013. Sportul Studențesc a revenit în primul eșalon în 2010, dar nu a rezistat decât un sezon. Apoi a mai jucat în liga secundă, până la desființare. După ce formația alb-negrilor a început să activeze în Liga a IV-a municipală, aceasta nu a mai avut acces la baza din Regie, care aparține de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București.

În orice caz, pentru suporterii progresiști este un moment incurajator, în speranțele lor de a revedea superba arena din Cotroceni reintrodusă, după modelul Regie, în preocupările fotbalului bucureștean.

Progresul a cunoscut zile de glorie în Parcul cu Platani însă actualmente baza sportivă aparținând Băncii Naționale a României se află în conservare, nefiind deschisă activităților sportive.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s