lolescu

Una dintre achizițiile iernii la Progresul Spartac, MIhai Lolescu, a acceptat invitația de a dialoga pe teme progresiste, pentru pagina oficială a clubului.

Mihai Lolescu a venit în pauza competițională, după ce a mai jucat la Regal Sport, CSA Steaua București sau SC Popești-Leordeni. El s-a integrat imediat în echipă, făcând o foarte bună pereche de fundași centrali cu Leafu.

Iată care este perspectiva lui Mihai Lolescu, despre sosirea sa la bleu-albaștri: ”Am găsit aici un grup de jucători foarte unit. M-am înțeles bine cu toți, încă de la început, indiferent de vârstă. Băieții m-au acceptat și astfel m-am integrat repede și ușor”.

Debutul lui Lolescu într-un meci oficial s-a întâmplat chiar la derby-ul câștigat cu 3-1 contra Rapidului: ”A fost un meci special, pe care mă bucur că l-am câștigat. Nu a fost deloc ușor, după cum probabil că ați văzut, dar spiritul de grup și de sacrificiu ne-a ajutat enorm”. Pe finalul acelui meci, Lolescu a avut o misiune dificilă, de a-l bloca pe cunoscutul atacant lituanian Matulevicius: ”Am jucat fără trac, indiferent de numele atacantului advers. Și până la intrarea lui Matulevicius au fost dueluri aspre pentru balon. Când a intrat acesta am sporit atenția și mă bucur că, până la urmă, el nu a reușit să înscrie, iar noi am obținut o victorie prețioasă”.

Ca toți cei intervievați înaintea sa, Lolescu ține să remarce prestația publicului progresist: ”Avem niște suporteri minunați. Cu Rapidul s-au auzit foarte bine, deși erau mai puțini. La Tunari, de asemenea, ne-au ajutat foarte mult. Noi jucăm pentru ei, iar ei cântă pentru noi”.

Lolescu îndrăznește să înainteze și un obiectiv interesant: ”Suntem o echipă bună, iar obiectivul pe termen lung este să promovăm în liga secundă. Suntem conștienți că este imposibil în acest campionat, dar o primă etapă pentru acest deziderat este să câștigăm returul. Deja avem 6 puncte, iar dacă batem sâmbătă Slobozia ne creștem mult șansele. Din ce mi-au spus băieții, primele 6 runde sunt de foc. Dacă vom trece cu bine peste ele, cu cât mai multe victorii, vom fi campionii returului. Oricum în condițiile în care am învins principala favorită la promovare, de ce nu am fi noi favoriți să câștigăm returul”.

În cariera sa, Lolescu a mai jucat și mijlocaș central, poziție pe care spune că nu ar refuza-o nici la Progresul Spartac, dacă antrenorul îi va propune.

Un gând despre „Mihai Lolescu: ”Ne-am propus să câștigăm returul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s