Progresul a inceput returul cu o serie incredibila de trei victorii in trei meciuri, desi a avut ca adversare doua din pretendentele la promovare plus CS Tunari, o alta echipa foarte buna din serie. Dupa aceste rezultate, obiectivul (unul strict de orgoliu) de a fi „campioana returului” pare unul extrem de realizabil.

Desigur, pentru jucatorii si conducerea tehnica a echipei, acest succese sunt un motiv suficient de bun pentru a iesi dupa meci cu totii la o bere la deja clasicul „South Burger”…

Felicitari tuturor!

PS Desigur, cei care au in fata cate o Cola vor fi identificati si sanctionati corespunzator…

4 gânduri despre „Progresistii au motive sa sarbatoreasca dupa fiecare meci!

 1. Impresionant! Preiau un termen din jocul pe Hattrick. Cei care joacă acest joc, stiu ce înseamnă „impresionant”.
  Eu insa, cu permisiunea dvs, as vrea sa va aduc în atenție faptul că a fost si este cel care a făcut această echipă să „meargă”, după ce la fiecare sfârșit de campionat i-a fost ruptă echipă. Vreau sa aduc o dragoste si un sentiment de bun simt, antrenorului Erimia! Dansul a făcut posibilă bucuria (era să zic în Parcul cu Platani), în Intrarea Vrabiei. Nu va cunosc personal dar am o maximă apreciere fata de dumneavoastră.

  Apreciază

  1. Antrenorul Andrei Erimia este desigur omul din spatele acestora succese, un antrenor foarte bun si foarte pasionat de munca lui. Doar din respect pentru adevar, si nu pentru a-i diminua din merite, mentionam ca formularea “la sfarsit de campionat i-a fost rupta echipa” nu este tocmai corecta. Asta pentru ca dansul este cel care decide componenta lotului, implicit despartirile din vara, de jucatori importanti dar care nu se incadrau in viziunea lui despre fotbal. Multumim pentru aprecieri!

   Apreciază

 2. Cred că oricine își poate da seama că în spatele unor rezultate remarcabile,din orice domeniu,se afla o muncă titanică,pasiune si dăruire pentru ceea ce faci,ambitie.Toate aceste lucruri sunt „armele secrete” de care uzează zi de zi tânărul antrenor Andrei Erimia.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s