Desi inceputul de sezon a fost unul abrupt pentru Progresul Spartac, cu intalniri cu trei din cele cinci echipe foarte bune ale seriei, bleu – albastrii ies din primele meciuri cu maximum de puncte, demonstrand ca sunt cea mai in forma echipa a primaverii.

Unirea Slobozia, lipsita de masivul atacant Buca, accidentat, a reusit sa mentina tabela intacta pentru 30 de minute, desi suturile lui Cadolar (de doua ori) si Donca ar fi putut aduce deschiderea scorului. Golul a venit fix in min 30, Tudorache reluind cu capul, din apropiere, o centrare peste toata apararea a lui Donca.

La reluare se joaca pe contre, Tudorache , scapat singur, este blocat de portar, dar si oaspetii au oportunitati de egalare. Meciul este transat definitiv in min 76 in urma executii superbe a lui Donca de la 14 m dupa o pasa inteligenta a lui Geana. Cateva minute mai tarziu Donca e la un pas de 3-0 dupa o faza superba si un nou „assist” inspirat al lui Geana dar de data aceasta mingea ocoleste de putin vinclul.

Cu aceasta victorie, Progresul urca pe locul patru, profitand de remiza celor din Popesti, 1-1 pe teren propriu cu Tunari.

Au jucat: Raduta – Vlad (88 B. Grigore), Apostol, Leafu, Lixandru – Ditu (72 Geana), Stanciu, Donca, Curt (86 Lolescu) – Tudorache (80 Turbatu), Luca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s