Inca doua goluri au fost trecute ieri in „contul” Progresului Spartac, care ajunge astfel la un total de 34 in acest campionat.

Mircea Donca (foto), jucator important al constructiei bleu-albastre, a trimis din nou un „assist” dupa o faza fixa (specialitatea casei). Cel care a inscris, cu o lovitura de cap, a fost Tudorache, aflat la a cincea reusita – toate venite in ultimele trei partide in care a evoluat: trei cu Borcea, una la Tunari si cea de ieri!

Donca a reusit apoi o executie superba, la „paianjen”, pentru golul de 2-0, dupa o pasa frumoasa a lui Geana, proaspat intrat pe teren. Este al patrulea sau gol, dar este interesant de observat ca toate au fost reusite cu executii din exteriorul careului – chiar daca cel de ieri cu doar jumatate de metru!

Acelasi Donca a mai avut alte doua executii superbe – una pe repriza – care au ocolit de putin vinclul portii lui Dobre, dupa foarte frumoase actiuni de atac progresiste. Ambele suturi au fost trase insa din interiorul careului si poate asta este cauza pentru care mingea nu a vrut sa intre in poarta…

Un gând despre „Gol si pasa de gol pentru Donca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s