Progresul Spartac și-a luat astăzi o revanșă spectaculoasă în fața celor de la Înainte Modelu. Bleu-albaștrii au învins la scor, 4-1 (2-1), confirmând, în această deplasare incomodă, forma excelentă din startul returului.

Scorul a fost deschis de Tudorache în minutul 23 care a scăpat singur cu portarul, după o excelentă deschidere a lui Donca, în adâncime. În minutul 30, călărășenii au restabilit egalitatea după o pasă greșită înapoi a lui Leafu, care l-a pus în situație de a marca pe un atacant advers, Flisc.

În minutul 45+1, Luca a fost faultat în careu, iar golgeterul Stanciu a înscris, ca de obicei, de la punctul cu var. În repriza secundă, progresiștii s-au dezlănțuit. În minutul 58, Leafu a marcat cu câlcâiul din 3 metri, după o minge centrată de Donca. Apoi, în minutul 69, Stanciu a executat o lovitură liberă, mingea a ricoșat din zid la Donca, iar mijlocașul nostru a înscris cu un șut superb, la vinclu.

Antrenorul principal Abdrei Erimia s-a bazat, la acest meci, pe formula de echipă descrisă mai jos.

Răduță – Parfeon, Leafu, Lolescu (min. 40 Apostol), Lixandru (min. 75 A. Grigore) – Donca, Stanciu, Dițu (min 46. Geană), Curt – Tudorache (min. 65 Turbatu), Luca.

Progresul Spartac a ajuns la patru victorii din patru, în acest retur, echipa noastră având în total 35 de puncte, pentru locul 4 ocupat în serie.

Progresul Spartac pierduse la scor identic, 1-0, ultimele două întâlniri cu Înainte Modelu.

Formația noastră a fost urmată la Modelu de un grup de susținători fideli, cărora jucătorii și conducerea clubului le mulțumește pentru sprijin.

Felicitări!

3 gânduri despre „Victorie la scor la Modelu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s