De la reluarea sezonului, bleu-albastri impresioneaza pe toata lumea castigand meci dupa meci in fata echipelor de top ale seriei, contra carora in toamna reusise sa obtina doar un punct din 12 posibile!

Astazi, la Modelu, progresistii au avut un start mai putin reusit, parand incomodata din nou, ca si la Tunari, de reintalnirea cu iarba. Astfel ca primele ocazii, generate in urma unor pase gresite ale jucatorilor nostri, au apartinut gazdelor, Raduta salvand o minge importanta din picioarele lui Flisc, scapat singur. Tot o pasa gresita a dus si la golul egalizator al gazdelor, dupa ce Tudorache reusise deschiderea scorului dupa o pasa „printre” a lui Donca. Echilibrul s-a rupt abia in prelungirile primei reprize, dupa penalty-ul scos de Luca si transformat de Stanciu. Dupa reluare, progresistii au parut ca s-au acomodat deja la suprafata si au controlat mai clar ostilitatile, scorul putand lua proportii chiar mai mari pe final.

Cu aceste rezultate, Progresul se apropie la doar doua puncte de locul 3, ocupat de Unirea Slobozia, care maine are un meci greu pe teren propriu cu Popesti. Iar in clasamentul returului ramane pe primul loc cu punctaj maxim, la fel ca CS Afumati, care insa a sustinut doar doua meciuri pe teren pana acum, victoria cu Delta Tulcea venind din oficiu dupa retragerea acestora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s