Absent cu Rapid din cauza unei accidentari, cel mai tanar titular al formatiei noastre, Ionut Tudorache, a reusit sa marcheze apoi cate un gol pe meci in urmatoarele trei partide in care a evoluat. Extrem de important de notat este faptul ca, de fiecare data, acest gol a fost cel care a „deblocat” tabela, aducand Progresul Spartac in avantaj si obligand echipa adversa sa iasa la joc in cautarea egalarii.

Un alt aspect interesant este ca atacantul nostru nu reusise sa inscrie nici un gol in primele 14 etape (in care a evoluat efectiv in 11 meciuri), el spargand gheata abia in ultima etapa din tur, cu Borcea, direct cu un hat-trick! De atunci a inscris in fiecare meci in care a jucat, acumuland 6 goluri, care il fac al doilea marcator al formatiei si primul daca tinem cont doar de reusitele din actiune. Cum Tudorache este nascut in 2000, nu ne putem abtine (stim ca multi au pareri pe aceasta tema zilele astea…) sa nu semnalam performantele sale si responsabililor cu lotul national U19, unde au fost selectati doar doi atacanti pentru Turul de elita, dintre care unul evolueaza intr-un campionat judetean!

Si golgeterul Stanciu si-a trecut in cont inca o executie impecabila de la punctul cu var, ajungand la un total de 11 goluri marcate. Pentru Leafu a fost prima reusita in campionat (pe langa cea din Cupa cu Metaloglobus) in timp ce Donca a reusit un nou „eurogol”, al cincelea in sezonul competitional 2018-2019, dar primul din interiorul careului de 16 m!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s