Dupa un meci foarte bun contra Unirii Slobozia, etapa trecuta (foto), cand a reusit o pasa de gol si un gol superb, Mircea Donca recidiveaza si la Modelu cu o noua prestatie reusita.

La primul gol, el l-a lansat excelent pe Tudorache printre fundasii adversi iar atacantul progresist, scapat singur cu portarul, nu a iertat. Tot Donca a executat rapid o lovitura libera in min 45, din care a iesit penalty-ul de 2-1 obtinut de Luca, la o minge respinsa in prima faza de fundasii adversi. A urmat apoi o patrundere excelenta pe stanga si centrarea perfecta pentru Leafu, care s-a revansat pentru pasa de gol data modeleanului Flisc si a finalizat in „stil Madjer” (daca isi mai aminteste cineva de acea finala a Cupei Campionilor…). Iar recitalul s-a incheiat cu un superb sut langa bara din coltul careului de 16 m, putin in interior, dupa o lovitura libera deviata de zid a lui Stanciu.

Daca socotim pe modelul din hochei – un punct golul, un punct pasa decisiva – „ardeleanul” echipei noastre (sau „Ungurul” cum il tachineaza colegii) a strans trei puncte la Modelu si un total de sase in retur, provenite din doua goluri si patru „assist”-uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s