In mai multe articole am remarcat media de varsta scazuta a jucatorilor Progresului Spartac, recordul fiind la meciul cu Sportul Chiscani, cand pentru trei sferturi din meci „veteranul” echipei a fost Apostol, la 26 de ani! Iata insa ca la meciul de la Modelu, in fata unei echipe cu un joc combativ, uneori dus dincolo de limitele regulamentului, antrenorul Erimia a optat, constient sau nu, pe parcursul jocului, pentru a folosi cat mai multi din jucatorii experimentati ai lotului.

Astfel, daca formatia de start a fost una clasica, in care doar Raduta (32 de ani), Stanciu (28) si eventual Luca (25) puteau fi considerati „veterani”, schimbarile facute pana la startul reprizei secunde – Lolescu (19) cu Apostol (26) si Ditu (20) cu Geana (30) au ridicat sensibil media de varsta a bleu-albastrilor. Practic, din intregul lot, doar un jucator peste 25 de ani nu a fost introdus pe teren, si anume Bogdan Grigore – poate si pentru ca, la jumatatea reprizei secunde, jocul era deja transat, scorul fiind de 4-1.

Ca a fost sau nu rezultatul plusului de experienta, prestatia din repriza a doua a fost una consistenta, cu doua goluri inscrise si nici o ocazie de gol oferita adversarilor.

2 gânduri despre „Andrei Erimia a mers ieri pe mana “veteranilor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s