Progresul Spartac a impresionat pe toata lumea cu startul perfect de retur, in care a invins inclusiv candidatele la promovare, Unirea Slobozia si mai ales Rapid (la singura infrangere intr-un meci de campionat in aproape doi ani de la startul noului club!), toate victoriile venind la minim doua goluri diferenta. Daca adaugam si amicalurile iernii, cu 6 victorii si o singura infrangere, forma bleu-albastrilor iese si mai mult in evidenta.

Antrenorul Andrei Erimia ne-a declarat despre aceste rezultate: „Ma bucur sa vad echipa la acest nivel. Ma bucur si mai mult sa vad atitudinea jucatorilor, care sunt cu totii dispusi sa puna capul in pamant si sa alerge dupa fiecare minge, se incurajeaza constant unii pe altii si nu isi fac nici un fel de reprosuri dupa greseli. In plan fotbalistic, apreciez ca acesta este cel mai bun moment al nostru de cand am inceput acest proiect”.

„Nu cred ca trebuie sa regretam faptul ca am luptat pe doua fronturi in toamna, iar eforturile din Cupa ar putea sa fi cauzat startul ratat in campionat. Nu avem nici o garantie ca renuntarea la parcursul din Cupa ne-ar fi adus rezultate mai bune, as pune mai degraba esecurile pe seama indisponibilitatilor extrem de numeroase, dar si a ghinionului care s-a tinut atunci scai de noi.” a continuat antrenorul progresist.

„Pentru la anul, trebuie sa ne pregatim la fel de serios, si daca se poate tot cu un cantonament in strainatate. Amicalele din Turcia ne-au ajutat mult, in special cel cu Arsenal Tula, jucat la o intensitate pe care nu o regasim la noi. Nivelul fotbalului pe care il prestam acum ne obliga fara doar si poate sa ne propunem ca obiectiv promovarea anul viitor” a fost concluzia managerului bleu-albastrilor.

Andrei Erimia, 34 de ani, este nu doar antrenorul Progresului Spartac, ci si fondatorul acestui club, in 2014, iar din lotul actual Sandescu, Parfeon, A. Grigore, Ditu, Curt, Boiangiu, E. Radu si Matache i-au fost elevi inca din perioada junioratului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s