Campionatul trecut, Ciprian Stanciu (In foto, deasupra tuturor) a fost golgeterul seriei a doua cu 23 de reusite, mai multe dintre ele inscrise cu lovituri de cap. In acest sezon insa Andrei Erimia a ales sa il retraga pe pozitia de mijlocas central, mutare inspirata care a schimbat fata constructiei progresiste si moment care a dat startul seriei de succese a bleu-albastrilor. Din aceasta pozitie Stanciu a mai ajuns la gol doar din faze fixe, penalty sau lovitura libera, ultima reusita din actiune datand de peste 6 luni, din meciul de la Slobozia, cand era inca folosit ca varf. Ieri insa el a reusit un nou gol cu capul, dupa o centrare a lui Donca, in premiera in actuala editie de campionat, cu care isi duce „zestrea” sezonului la 12 goluri. Golgeterii seriei sunt Dedu (Afumati -16) si Vlada (Rapid – 13), dar ambii arata o eficacitate scazuta in acest retur asa ca „nouarul” nostru mai poate spera la reeditarea performantei de anul trecut!

Inainte de a inscrie, tot Stanciu a oferit o „deschidere” inspirata pentru reusita de 1-0 a lui Ionut Tudorache, care si-a trecut in cont pentru a cincea oara consecutiv primul gol al meciului, ajungand la un total de 7 reusite in acest an. Ambii marcatori au mai avut cate o sansa mare de a inscrie, o lovitura libera a lui Stanciu fiind scoasa in extremis de portar in timp ce un „cap” al lui Tudorache din pozitie excelenta nu a prins cadrul portii.

Cu golul de pe final de meci, in urma unei frumoase actiuni colective, fundasul stanga Lixandru, si el o „reprofilare” reusita de antrenorul Erimia din mijlocas ofensiv, apare in premiera in actuala editie de campionat pe lista marcatorilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s