În runda intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, Progresul Spartac va reveni pe Stadionul ”Intergaz” din Popești-Leordeni, o arenă de care ne amintim mereu cu drag.

Progresul Spartac a debutat la Popești-Leordeni, în Liga a III-a, într-un meci de infarct câștigat contra celor de la CSM Oltenița, cu un scor de tenis, 6-4 (foto). Să ne amintim formula utilizată în acel joc: Raduta – Apostol, Stoian, Neacsu, Matache – Frangu, Donca (87 Zaharia) – Lixandru, Nechita (79 Dedu), Geana (46 Nemtescu) – Stanciu. Antrenor Andrei Erimia.

Ulterior, Progresul Spartac a furnizat o frumoasă surpriză, în etapa a III-a a campionatului trecut, învingând surprinzător, tot la Popești-Leordeni, pe Unirea Slobozia cu 4-1. Ialomițenii erau, la momentul respectiv, candidați la promovare. Ultimul joc al nostru în localitatea ilfoveană a însemnat o a treia victorie, 1-0 cu Agricola Borcea, după ce oaspeții au ratat și un penalty.

După cele trei victorii a urmat mutarea la Baza Arcom, pentru eclatantul 7-0 cu Farul Constanța, probabil cel mai spectaculos rezultat al bleu-albaștrilor la nivelul Ligii a III-a.

Progresul Spartac nu a fost niciodată oaspete la Popești-Leordeni, într-un meci oficial, deoarece în ediția 2017-2018 cele două echipe s-au aflat în serii diferite.

Partida din intermediară va avea loc miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00. Obiectivul progresiștilor este să își păstreze invincibilitatea pe Stadionul ”Intergaz”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s