Seria de victorii a progresistilor s-a intrerupt la al optulea val, in fata unui adversar ambitios, dar si cu concursul unui arbitru total depasit de situatie.

Dupa o mare ocazie a lui Donca in min. 8 (sut scos in extremis de sub bara de portarul Dutu), gazdele deschid scorul dupa o lovitura libera din lateral, fundasul Anghelini reluand cu capul de langa Leafu (12′). Progresistii reactioneaza si, in min 21′, Vlad, aparut surprinzator si liber in careu la o lovitura libera a noastra, este busculat clar. Penalty, transformat impecabil de Stanciu: 1-1. Doar trei minute mai tarziu preluam conducerea dupa un atac rapid la care Ditu il deschide in dreapta pe Vlad si acesta suteaza la coltul lung.

Faza golului doi fusese precedata cu circa treizeci de secunde inainte de un corner neacordat gazdelor la poarta noastra, asa ca de aici incepe circul. Arbitrul de centru, complet timorat, va tolera pana cu vreo cinci minute inainte de final, fara nici o reactie, injuriile continue ale antrenorului gazdelor si faulturile violente ale ilfovenilor, iertati de vreo cinci cartonase galbene si doua rosii.

Meciul continua astfel in nota de dominare a gazdelor care nu reusesc insa sa isi creeze vreo ocazie mai clara pana dupa jumatatea reprizei secunde, cand varful de atac Neata are doua reluari bune cu capul din careul progresist, prima putin pe langa, a doua (min. 73) in plasa, pentru 2-2. Pe final, gazdele trag de timp fara nici o jena iar arbitrul se „activeaza” in sfarsit, acordand in prelungiri trei galbene unul dupa altul, ultimul insemnand si eliminarea pentru un jucator de la Popesti. Un egal pana la urma echitabil daca tinem cont de raportul ocaziilor, dar dupa o atmosfera ca la campionatul judetean de pe vremuri…

Au evoluat Raduta – Vlad, Leafu, Parfeon, A. Grigore- Donca, Stanciu, Ditu (87 Cazaciuc), Curt (70 Luca) – Tudorache, E. Radu (46 Turbatu)

Un gând despre „Seria de victorii s-a intrerupt la Popesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s