Dupa partida de la Popesti Leordeni, clubul progresist a considerat necesar sa reclame forurilor competente arbitrajul prestat de brigada formata din Motan Mihai, Adrian Paunescu si Petruta Igulescu, care a permis jocul violent al gazdelor si o atitudine recalcitranta continua a jucatorilor ilfoveni si antrenorului secund al acestora, Viorel Dinu, fara a sanctiona in nici un fel aceste lucruri. Astfel, astazi a fost depus un memoriu oficial la CCA referitor la cele intamplate in partida de miercuri de la Popesti.

In memoriu se arata ca atat nr.4 de la gazde, Anghelini (lovire cu cotul – min 13, lovire cu pumnul fara balon – min 54) cat si nr. 23, V. Dinu (min. 20 fault din spate in situatie de gol, avand deja cartonas galben, min 26 – atac violent) trebuiau sanctionati cu eliminare, iar multe alte atacuri de cartonas galben precum si proteste agresive au ramas nesanctionate. De asemenea, este semnalata si o problema organizatorica, respectiv absenta de pe banca a antrenorului principal al formatiei din Popesti, Dan Paun.

Este pentru prima data in istoria scurta a Progresului Spartac cand este elaborat un astfel de memoriu, dar consideram ca este o obligatie a tuturor sa ia atitudine in fata unor astfel de comportamente care dauneaza fotbalului romanesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s