Remiza de la Popești-Leordeni, obținută de Progresul Spartac, a avut o contribuție și din partea unuia dintre jucătorii al căror randament a crescut mult în ultima vreme. Fundașul dreapta de 22 de ani, Daniel Vlad (foto), rememorează pentru cititorii site-ului nostru faza golului: ”Am scăpat singur cu portarul, am preluat și după ce i-am privit poziția am șutat. M-am bucurat enorm când am văzut că am reușit să înscriu”. Cu trei minute mai inainte, tot Vlad, infiltrat surprinzator in atac, fusese faultat pentru penalty-ul de 1-1.

Vlad, care mai poate juca și mijlocaș de bandă dreaptă, consideră că acesta este postul care i se potrivește cel mai bine. El mai crede că are calități care îl fac compatibil cu sistemul de joc practicat la Progresul Spartac: ”Cel mai bine mă simt ca fundaș dreapta. Avem un sistem mobil, bazat pe schimbul de locuri și pe creativitatea fiecăruia dintre noi. Antrenorul nostru, Andrei Erimia, ne oferă tuturor șansa de a ne remarca. Sunt convins că echipa va crește grație nouă, tuturor, care muncim mult la antrenamente și ne dăruim la meciuri”.

Vlad a jucat timp de 10 ani la FCSB II, însă comparația între echipe este sintetizată excepțional, în doar câteva cuvinte: ”Diferența principală, când am venit la Progresul Spartac, este că echipa are și galerie. Personal mă simt foarte bine când suntem încurajați de suporteri inimoși, acasă și în deplasare”.

Vlad a avut o contribuție semnificativă și la alte meciuri, cum ar fi cel din tur cu Unirea Slobozia, scor 3-2, când a obținut un penalty și a dat o pasă de gol. Apetitul său ofensiv este explicat prin faptul că, de mic copil, și l-a ales drept model pe brazilianul Dani Alves.

Daniel Vlad se bucură de alegerea făcută, de a îmbrăca tricoul bleu-albastru, iar acum își expune și planurile de viitor: ”Ne dorim să câștigăm returul. Suntem obligați de blazon să tragem în sezonul următor la promovare. De aceea avem nevoie de victorii pentru moral și, în paralel, să încercăm mai multe sisteme de joc, până la alegerea celui mai bun și mai eficient. Progresul Spartac este o echipă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere, așa că putem promite suporterilor că nu îi vom dezamăgi”.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s