Dupa un meci in care si-a valorificat plusul de experienta in fata unicului adversar din serie cu o medie de varsta mai scazuta decat a noastra, Progresul Spartac se impune in Berceni in fata FCSB 2 cu 2-0 (1-0).

Meciul a inceput echilibrat, ocaziile aparand abia spre jumatatea primei reprize. In min 19, Apostol reia cu capul, dupa un corner al lui Donca, o minge care trece de portarul Andrei Vlad si este respinsa de pe linie de un fundas, pentru ca trei minute mai tarziu si FCSB sa aiba o ocazie uriasa de a deschide scorul, mingea trimisa cu capul spre poarta de un jucator al gazdelor nemarcat in careu lovind „transversala”.

In min. 30, Stanciu trimite in centru un „no look pass” din lateral stanga care il pune pe Apostol (aflat la limita ofsaidului) singur cu portarul, peste care lobeaza elegant: 0-1.

Imediat dupa reluare Tudorache scapa singur, dar isi inchide unghiul si incearca o pasa pentru Curt, care este faultat in careu. Transforma sigur Stanciu si avansul progresist creste. Pana la final ambele echipe trec pe langa un nou gol: In min 69 Vlad (Daniel) nu reuseste sa il invinga pe Vlad (Andrei) din 6 m, pentru ca in min 90 gazdele sa rateze cu poarta goala sansa de a reduce diferenta.

Au evoluat: Raduta – Parfeon, Lolescu, Apostol (75 Leafu) – Vlad, Stanciu, Geana, A. Grigore – Donca (88 Luca), Curt (79 Ditu), – Tudorache (83 Cazaciuc)

Un gând despre „FCSB 2 – Progresul Spartac 0-2 (0-1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s