Echipa de juniori 2004, Progresul Spartac 2, pregătită de antrenorul Mihai Ciparidis, a reușit o victorie în fața celor de la AS Olimpic, cu scorul de 4-2. Golurile bleu-albaștrilor au fost marcate de Robert Terpezeanu, dublă, Cătălin Mihalache și Mihai Lazăr.

Partida a avut, din două motive, un caracter de derby. Pe de o parte cei de la Olimpic sunt vecinii noștri de cartier, baza lor sportivă fiind situată la doar două stații de tramvai distanță. În clasamentul campionatului municipal, AS Olimpic ocupă locul secund, în timp ce progresiștii sunt pe podium, pe poziția a treia.

Partida a fost una dramatică. Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, apoi și-au majorat avantajul, dar progresiștii au declanșat un veritabil iureș de final. În ultimele 20 de minute ale jocului ei au spart ghinionul ocaziilor uriașe irosite până atunci, perforând de patru ori poarta adversă.

Au evoluat, în acest meci, pentru Progresul Spartac: Dane, Alecu, Cergan, Nițu, Bătinețu (căpitanul echipei), Lazăr, Eftimie, Costea, Oancea, Molea și Vlad. Au mai intrat, pe parcursul jocului: Verziu, Mihalache, Sîrbu, Terpezeanu, Zamfir și Mustață.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s