Vizitatorii nostri de astazi ocupa locul 11, cu 22 de puncte, o performanta superioara celei de anul trecut, cand au ocupat locul 13, retrogradabil, si au fost reprimiti in liga a III-a pe, cel mai probabil, ultimul loc din lista (echipa de pe locul 14, Victoria Traian, nu a mai fost acceptata, desi a solicitat acest lucru).

Insa prestatiile formatiei din judetul Braila sunt chiar superioare locului in clasament, lucru demonstrat si de golaverajul avut, 39-43, care i-ar situa pe locul 8. Sportul a avut prestatii apreciate contra celor de la Rapid (0-1 si 1-2) sau Afumati (2-2 in deplasare si 2-3 acasa cu gol primit in prelungiri!). Iar etapa trecuta ei au obtinut o victorie cruciala in minutele de prelungiri cu Axiopolis (in foto, unspzecele de start al acestui joc), 2-1, asa ca moralul pentru partida de azi e la cote dintre cele mai inalte.

Se anunta asadar un nou spectacol fotbalistic in Intrarea Vrabiei, iar cum si vremea se anunta excelenta, va asteptam in numar cat mai mare la stadion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s