Ieri, Progresul Spartac a profitat de apararea avansata a adversarilor, reusind recordul de goluri marcate in acest campionat.

Cele opt goluri au avut sapte marcatori diferiti, doar Cazaciuc avand o „dubla” – nota bene, realizata in doar 30 de minute cat a fost pe teren. Un alt aspect interesant de remarcat este ca doar patru goluri au apartinut jucatorilor din primul unsprezece, restul de patru venind din partea „rezervelor”!

Tudorache a reinnodat sirul „deschiderilor de scor”, dupa o pauza de patru meciuri, inscriind astfel al optulea gol al sezonului. Stanciu si-a trecut in palmares un gol superb, „stil Donca”, din apropierea liniei de centru a terenului, profitand de pozitia avansata a portarului advers. Dar tot el, ajuns la 15 goluri inscrise, a avut apoi si o ratare incredibila (foto), „transversala” de la 2 m de poarta goala!

La doar a doua evolutie in tricoul bleu-albastru, Dorobantu a facut un meci foarte bun, prin care a demonstrat ca merita titularizarea, inscriind un gol valabil, altul anulat si avand si assist-ul pentru golul lui Curt. Pentru cel din urma este a doua reusita a anului, dupa cea din tur de la Oltenita. Sa nu uitam sa mentionam si ca la golurile cu numarul 1 si 3 pasele -ideale – au venit de la Vlad, autor in prima repriza al unor sprinturi irezistibile pe partea dreapta.

Introdus in ultima jumatate de ora, Cazaciuc nu a avut nevoie de prea mult timp din nou pentru a inscrie, chiar daca nu a mai facut-o inca de la primul contact cu balonul. Apoi a reusit chiar sa isi dubleze „zestrea”, ba chiar a trecut pe langa o tripla pe final, cu un sut care a ocolit de putin vinclul. Un tanar atacant care promite si pe care il vom vedea probabil, tot mai des pe teren in viitor!

Un alt jucator intrat in teren de pe banca cu o prestatie foarte buna a fost si Andrei Grigore, care a creat faza de la golul de 5-0 al lui Cazaciuc iar apoi a reusit primul sau gol ca progresist, dupa o pasa a lui Donca. Lasat pe banca de rezerve si el, „satmareanul” si-a trecut in jumatate de repriza in cont doua assist-uri ideale si un gol superb in minutele de prelungire, incheind lista marcatorilor festivalului de goluri de ieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s