Asa cum am mai anuntat, purtati de (prea mult) entuziasm, progresistii au reusit sa se aleaga cu nu mai putin de trei suspendati pentru cumul de cartonase galbene pentru meciul de maine de la Faurei: Lixandru, Leafu (foto) si Donca! Si asta dupa o partida linistita, in care castigatoarea era clara deja inca din minutul 12, in care duritatile au lipsit iar arbitrul nu a fost nici pe departe exagerat in acordarea cartonaselor…

Cele trei absente se adauga la mai vechile accidentari ale lui Boiangiu si Luca, iar alti doi jucatori din compartimentul ofensiv, Tudorache si Turbatu, sunt si ei incerti pentru jocul de la Faurei. Si, ca si cum nu ar fi fost destul de lunga lista problemelor, unul dintre cei mai in forma jucatori din ultimele etape, Daniel Vlad, a fost afectat de enterocolita si sunt sanse mari sa rateze partida de maine!

Cu o lista de maximum 14-15 jucatori valizi, antrenorul Andrei Erimia va completa lotul probabil cu 2-3 juniori de la echipa U19, care ar avea ocazia sa debuteze astfel in Liga a III-a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s