Aniversarea celor 75 de ani de la infintarea clubului din Parcul cu Platani a fost sarbatorita in Intrarea Vrabiei cu un meci al fostelor glorii ale cluburilor Progresul si Rapid. Pentru progresisti au evoluat fotbalisti ca Vica Greaca, Tom Cristea, Oct. Chihaia, Viorel Dinu, Cristian Popescu „Pagliuca”, Ciprian Mozacu, Alexandru Frangu, dar si actualii jucatori ai Progresului Spartac Ciprian Stanciu si Florin Geana, care au evoluat pentru echipa de seniori a clubului din Cotroceni in 2006 respectiv 2008. Dincolo, la giulesteni, i-am regasit pe Nicolae Grigore, Mugur Bolohan sau Florin Manea.

Show-ul din tribune a fost pe alocuri chiar mai spectaculos decat cel de pe teren. Galeria progresista a profitat de ocazie pentru a folosi efecte pirotehnice, altfel interzise la meciurile de liga a treia. Foarte gustate au fost plonjoanele spectaculoase ale portarului Cristian Popescu, favoritul fanilor, carora le-a aruncat de altfel tricoul si manusile cand a fost inlocuit. Nu au lipsit nici suporteri infocati ai giulestenilor, care au tinut sa fie alaturi de favoritii lor si aici.

Tot in tribuna s-au aflat si alti jucatori de legenda ai Progresului, carora varsta sau problemele fizice nu le-au permis sa evolueze pe teren: Nicolae Oaida, Victor Ene, Aurel Mandoiu, Leo Strizu, Marian Bondrea. Le multumim tuturor pentru un moment deosebit trait impreuna in aceasta dupa-amiaza!

PS. Rezultatul, total nerelevant, a fost de 9-6 pentru gazde, dar nu poate fi recunoscut oficial, pentru ca acestea l-au introdus in repriza secunda in atac pe fals pe Andrei Erimia (…ar fi intrat probabil din primul minut daca ar fi gasit un tricou care sa-l incapa…) care nu a fost jucator, ci doar antrenor la clubul din Cotroceni, deci nu avea, in mod evident, drept de joc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s