Inaintea partidei de astazi, Agricola Borcea ocupa locul 11 in clasamentul seriei, cu 30 de puncte. Regulamentul competitiei prevede ca echipele de la locul 13 in jos vor retrograda (impreuna cu cel mai slab loc 12, dar acesta se afla in seria intai).

Printr-un joc al rezultatelor – victorie progresista si victorii in deplasare ale echipelor situate imediat sub calaraseni in clasament, Sportul Chiscani (la Faurei) si FCSB 2 (la Medgidia), adversarii nostri de azi ar putea incheia pe locul 13, teoretic retrogradabil. Experienta ultimilor ani a demonstrat insa (chiar si la nivelul Ligii secunde) ca primul loc de sub linie nu are emotii sa fie reprimit in competitie, in urma eliberarii unor locuri prin neinscrierea catorva dintre cele 21 de castigatoare de baraj, dar si prin retragerea altor participante la editia anterioara.

Agricola Borcea joaca un fotbal avantat, iar la meciurile lor se inscriu multe goluri in ambele porti (ultimele lor rezultate fiind 3-3 la Slobozia, 6-4 cu Modelu si 2-6 la Cernavoda, iar in 2019 contra Progresului au inregistrat un 3-5 la Borcea si 3-7 la Bucuresti!). Cu siguranta, formatia de la malul Dunarii va dori sa evite locul 13, iar bleu-albastri au ca miza locul 3 in campionat si castigarea returului, asa ca ne asteapta o partida de lupta in ultimul meci al sezonului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s