Desi nu a fost pe banca la ultima partida, antrenorul principal al Progresului Spartac si fondatorul acestui club, Andrei Erimia, a urmarit cu atentie evolutia echipei si a tinut sa ne ofere concluziile sale la finalul acestui sezon:

Pentru Progresul acest campionat a fost ca un sezon de formula 1, in care monopostul nostru a plecat de pe ultima pozitie cu un handicap important fata de restul plutonului – tinand cont ca dupa primele 5 etape acumulaseram un punct. Din etapa 6 am inceput o cursa de urmarie trecand linia de finis pe locul 3.

Tin sa felicit Rapid pentru promovare si sa-i urez succes lui Daniel Pancu pentru noua provocare din liga 2. Au fost echipa cea mai constanta, dominand campionatul.

De asemenea vreau sa-mi felicit echipa (staff si jucatori) pentru indeplinirea obiectivului autopropus la inceputul returului si mentionat si in interviul acordat la postul de radiu Sport Total FM, si anume castigarea returului si ocuparea unui loc pe podium. Consider ca pregatirea din Antalya si recuperarea catorva jucatori accidendati in turul campioantului au fost atuurile principale prin care Progresul a reusit sa fie cea mai buna echipa din retur, avand cea mai buna aparare, cele mai multe meciuri fara gol primit si castigand toate meciurile cu echipele din top 4.

Cred ca e de mentionat si faptul ca e al doilea an la rand cand Progresul e singura care reuseste sa invinga echipele care promoveaza: Farul (anul trecut) si Rapid (anul acesta). E al doilea an consecutiv cand formatia noastra are palmares pozitiv cu toate celelalte echipe din competitie. Chiar daca toate cele mentionate tin doar de statistica, consider ca sunt repere importante pentru echipa noastra, care doi ani la rand a avut cea mai mica medie de varsta din serie exceptand echipele satelit.

Ma bucur tare mult ca am reusit sa marim capacitatea stadionului si media spectatorilor in acest sezon. Galeria a fost senzationala si in acest an. Suntem foarte mandrii de ei!

Progresul ,TOT INAINTE!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s