Progresul Spartac a incheiat campionatul prinzand in extremis un loc pe podium, dupa Rapid si CS Afumati. Bleu-albastrii sunt la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, 60,departajarea fiind facuta in urma rezultatelor directe, 2-3 la Slobozia si 2-0 in Intrarea Vrabiei.

Cu aceasta ocazie merita sa observam ca Progresul Spartac a castigat in acest an toate „dublele”, inclusiv cele cu echipele mai bine clasate: 1-2 si 3-1 cu Rapid, 0-1 si 2-0 cu CS Afumati! Alte dueluri interesante au fost cu Modelu (0-1 acasa dar 4-1 in deplasare!), Axiopolis (1-2 si 3-1) sau CS Faurei (5-1 si 1-2) – echipe care au reusit sa obtina cate o victorie in fata progresistilor.

In campionatul trecut, in care a ocupat locul doi, Progresul Spartac a pierdut un singur astfel de duel, nu contra Farului, echipa promovata, pe care a depasit-o categoric cu scorul general de 8-1, ci cu Axiopolis, dar numai la… gol marcat in deplasare: 2-3 la Bucuresti si 2-1 la Cernavoda.

Practic, in trei ani de Progresul Spartac, o singura echipa se poate lauda ca este in avantaj in duelurile directe, si anume U Cluj, dupa victoria din Cupa Romaniei cu 1-0. Dar, cine stie, poate ne mai intalnim…!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s