La Stadionul Progresul Spartac a avut loc astăzi un meci al grupei U7 Progresul Spartac, împotriva echipei similare de la Galactik.

Cei prezenți în tribune, majoritatea părinții celor implicați, au asistat la un spectacol pe cinste. Gândăceii bleu-albaștri, antrenați de Ciprian Stanciu, au repurtat prima lor victorie, cu scorul de 20-10. Desigur că scorul nu are absolut nicio importanță la acest nivel, copiii simțindu-se în largul lor, în colectivitate, pe terenul de fotbal.

Piticii din Intrarea Vrabiei au mai susținut un meci și săptămâna trecută, cu o echipă mai mare de vârstă de la CSS 5 București. Grupa este în formare, iar selecțiile sunt deschise, Progresul Spartac fiind unul din puținele cluburi din Capitală care are grupă atât de mică, în care se regăsesc inclusiv copii născuți în 2014 sau 2015.

Antrenamentele continuă, iar în această fază de pionierat sprijinul părinților, atât pentru copii cât și pentru tehnicieni, este unul vital. Dincolo de rezultate, constanta care se observă este bucuria copiilor de a fi împreună, dar și impregnarea spiritului progresist, de la vârste fragede.

Felicitări și mult succes mai departe!

Un gând despre „Gândăceii bleu-albaștri la primul succes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s