Desi pornea cu sansa a doua, Carmen se impune dupa un meci dramatic in fata Stelei cu 1-0 (1-0), dupa un autogol al lui Alin Robu in min 25. Carmen a mai ratat alte doua ocazii uriase prin Nechita (la 0-0, lovitura libera de la 25 m la o palma de vinclu) si Chiacu (min 58 – cap singur la 6 m scos de portar). In minutul 94, ultimul de prelungiri, portarul lui Carmen a vazut cartonasul rosu, iar in poarta a intrat fostul progresist Daniel Stoian, care insa nu a avut ocazia sa se remarce pana la final.

Carmen devine campioana Bucurestiului si merge astfel la baraj cu reprezentanta judetului Calarasi, Mostistea Ulmu. Meciurile care vor decide viitoarea colega de esalon a Progresului Spartac se vor disputa pe 17 si 25 iunie.

Steaua mai poate spera sa fie acceptata in Liga a treia pe seama calificarii echipei de juniori in Liga Elitelor, dar va trebui sa astepte pana in ultima clipa pentru a vedea daca, conform prevederilor regulamentului, vor exista „locuri disponibile”.

Un gând despre „Carmen bate Steaua si merge la baraj

  1. Ma bucur pentru FC Carmen! Felicitări! Sunt sigur că vor fi meciuri frumoase între două echipe frumoase si civilizate, în Progresul-Carmen. Cu galerii frumoase.
    Bine că nu vin dementii aia de la CSA! Voi i-ați văzut pe cagulatii aia de la CSA? Parcă erau fugiți de la spitalul de nebuni! Animale, dementii! Cel puțin un an, nu o sa ii avem pe la noi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s