Chiar daca privit din afara pare o perioada de acalmie, progresistii nu sunt inca in vacanta, ci isi continua antrenamentele. Echipa va mai disputa si un ultim amical la Brasov, pe 12 iunie, cu formatia locala de Liga a IV-a Coltea. De pe 15 iunie se va intra in sfarsit oficial in vacanta, pentru o perioada de trei saptamani.

In acelasi timp, la nivel organizatoric, managerul Andrei Erimia are o agenda incarcata, pregatind deja startul pentru noul sezon. Evident, asa cum ne-am obisnuit, un nucleu de baza de aproximativ 15 fotbalisti va ramane neschimbat, iar in acest sens au fost deja prelungite (sau urmeaza sa fie…) contractele unor fotbalisti care expirau in aceasta vara. Pe langa acestia insa, se poarta tratative pentru aducerea a inca 2-3 jucatori valorosi, pentru a intari pozitiile insuficient acoperite, dar si a catorva tineri talentati care sa suplimenteze numeric zona de juniori eligibili nascuti dupa 2000, din care sezonul viitor vor trebui folositi obligatoriu minim doi titulari.

Dupa definitivarea lotului si reluarea pregatirilor se are in vedere si perfectarea unui nou cantonament in Turcia, la inceputul lunii august.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s