Echipa de juniori 2004 Progresul Spartac 2 a terminat campionatul municipal, câștigând cu scorul de 7-1 în fața formației similare AFC Comprest Gim.

Meciul în sine a avut caracteristicile unui derby. Aceasta a fost ultima etapă de campionat, cele două erau vecine de clasament, dar și de cartier, cei de la Comprest Gim jucând pe Stadionul Rocar. Oponenții au deschis scorul, dar pregătirea fizică și tehnică superioară a juniorilor bleu-albaștri a făcut ca până la pauză scorul să devină 3-1.

În repriza secundă, scorul a luat proporții, victoria fiind confirmată din toate punctele de vedere. După acest succes, cele două echipe au făcut rocada în clasament, Progresul Spartac încheind pe locul 5, în timp ce AFC Comprest Gim s-a clasat pe 6.

Golurile noastre au fost marcate de Eftimie, Terpezeanu, Alecu, Muti, Sîrbu, Tong și Oancea. Iată formula de echipă distribuită în teren: Dane, Oancea, Necula, Vlad, Alecu, Muti, Zamfir, Eftimie, Sîrbu, Molea și Terpezeanu. Au mai intrat, pe parcursul jocului: Tong, Lazăr, Constantin, Turică, Mustață, Pata și Duță.

Tinerii nostri fotbalisti au fost incurajati si de o parte a galeriei progresiste (foto).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s