Chiar daca pentru Progresul Spartac sezonul competitional s-a incheiat, nu putem sa nu „tragem cu ochiul” la competitiile inca in desfasurare, care vor stabili viitoarele partenere de intrecere ale echipei noastre in campionatul viitor.

Astfel, daca configuratia geografica actuala a seriei a doua ar fi mentinuta, pare ca vom avea o adevarata „aglomeratie” la anul. Din liga a doua au cazut CS Balotesti si Dacia Braila, cele trei retrogradate (Borcea, Chiscani si Oltenita) vor dori probabil sa se reinscrie, iar la acestea se adauga campioanele de la barajul de promovare ce se va disputa pe 15 si 22 iunie.

In zona noastra, ultimul judet care si-a desemnat campioana a fost Giurgiu, dupa un play-off dramatic. S-a impus AS Mihai Bravu (foto), antrenata de Marian Paraschiv, dupa ce a trecut in semifinala de FC Singureni iar in finala, la penalty-uri, de Argesul Mihailesti (echipa la care evolua fostul nostru jucator si actual antrenor la copii, Andrei Nemtescu).

Campioana giurgiuveana va avea ca adversar in baraj pe CS Blejoi, din judetul Prahova. Celelalte partide de interes din perspectiva noastra sunt: Mostistea Ulmu (CL) – Carmen, Recolta Gh. Doja (IL) – Viitorul Pantelimon (IF), Poseidon Limanu (CT) – Pescarusul Sarichioi (TL), Viitorul Ianca (BR) – Mausoleul Marasesti (VN).

In afara castigatoarelor de la baraj, mai putem vedea in serie echipe secunde ale cluburilor care au promovat (Clinceni si chiar Rapid) sau echipe care ar putea apela la clauza calificarii in Liga Elitelor (Steaua, Sport Team). „Afluenta” care se prefigureaza ar putea duce desigur si la modificarea configuratiei geografice a seriei, variante posibile fiind mutarea reprezentantelor judetului Braila in seria I, sau cea a ilfovenilor in seria a III-a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s