Progresul Spartac continua pregatirile pentru noul sezon, unul in care isi propune sa se lupte din nou pentru locurile fruntase in serie. Astfel, managerul formatiei, Andrei Erimia, a reusit legitimarea catorva tineri jucatori promitatori, care se alatura celor trei transferuri deja anuntate oficial de noi (Acasandrei, Sandru si Ispas).

Este vorba de portarul Andrei Voican (care ne-a fost adversar in mai multe randuri, pe cand evolua la Regal, in sezonul 2016-2017, ulterior trecand si pe la Steaua si Rapid), fundasul dreapta Mihai Butoi (foto – de la Steaua) – ambii nascuti in 1999, la care se adauga doi jucatori care au apucat sa evolueze pentru bleu- albastrii deja in amicalele saptamanii trecute – Razvan Milea si Giovani Petcu, amandoi fosti componenti ai formatiei U19 a CSA Steaua care a evoluat anul trecut in Liga Elitelor. Din lot nu mai face parte in schimb Adrian Dorobantu, care dupa ce a evoluat in amicalul de la Turnu Magurele nu s-a mai prezentat la echipa, evoluind acum in tricoul Sportului Snagov, echipa din liga secunda.

Andrei Erimia mai poarta tratative pentru aducerea a inca unul sau chiar doi atacanti valorosi, ultima pozitie pe care considera ca ar putea fi necesare intariri in vederea campionatului viitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s