Echipa de juniori U16 Progresul Spartac a debutat cu un succes în Campionatul National, organizat in premiera sub egida FRF. Merita relatat ca, in structura cu numai trei serii de cate 12 echipe (acceptarea fiind facuta in funtie de clasificarea Academiilor de juniori), competitia este de fapt o veritabila „Liga Elitelor” pentru aceasta categorie de varsta!

Formația noastră, sub comanda antrenorului Mihai Ciparidis, s-a impus pe terenul celor de la LPS ”Iolanda Balaș-Soter” Buzău, cu scorul de 2-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 10, însă Cerneanu a egalat în minutul 30. Golul victoriei poartă semnătura lui Costea, în minutul 72.

Garnitura utilizată de bleu-albaștri arată astfel: Yildiz – Zamfir, Cergan, Bălăceanu, Raduly, Costea, Văduva, Dumitru, Demeter, Ohaci (căpitanul echipei) și Cerneanu. Au mai fost utilizați Dinu, Necula, Butonași, Negoiță și Lazăr.

Conform regulamentului, primele patru echipe din serie se vor califica la turneul final. Seria a doua, a Progresului, este insa de departe cea mai puternica, trei din cele patru semifinaliste ale CN U 15 din vara evoluand aici.

Juniorii republicani debutează și ei astăzi, atât echipa U19 cât și cea U17, în cuplaj, în deplasare pe terenul celor de la ACS Petrosport Ploiești.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s