La aceasta ora este in desfasurare partida din liga secunda dintre Sportul Snagov si FC Arges, dupa prima repriza scorul fiind de 0-0.

La ilfoveni, cuplul de fundasi centrali este alcatuit din doi fosti jucatori cu multe aparitii in tricoul bleu-albastru al Progresului Spartac, Adrian Neacsu (la debutul in liga secunda) – Alexandru Apostol! Cei doi au fost colegi timp de un an, in sezonul 2017-2018, la Progresul, dar nu au evoluat in aceasta formula decat 45 de minute in prima repriza a meciului de la Tulcea. Putem spune ca practic Apostol a fost cel care l-a inlocuit pe Neacsu, accidentat, in retur, ca fundas central, reprofilat fiind din linia de mijloc.

De remarcat ca, in prima etapa, Snagovul a afisat tot un cuplu de fosti progresisti in centrul defensivei, Apostol – Ghidurea, doar ca ultimul a avut o aparitie de mult mai scurta durata in clubul nostru – toamna 2018. In cadrul lotului ilfovean mai regasim inca doi jucatori cu aparitii in tricoul Progresului Spartac – Adrian Dorobantu si Alin Turbatu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s