Pe stadionul din Cornetu, tinerii nostri fotbalisti U16 au disputat meciul din cadrul etapei a doua a campionatului national, avand ca adversari vicecampionii nationali de anul trecut, Universitatea Craiova.

Atat performantele anterioare cat si diferenta de gabarit intre cele doua formatii ne faceau sa ne temem de un scor fluviu iar golul incasat in startul partidei venea sa confirme aceste temeri. Dar bleu-albastrii replica imediat (min 10) cu un sut superb al „decarului” Dumitru Ion de la 25 m, direct sub transversala: 1-1!

Tinerii progresisti prind curaj si echilibreaza partida, in timp ce oltenii mizeaza in special pe fazele fixe, unde isi pun in valoare talia net superioara.

Imediat dupa pauza, oaspetii au doua mari ocazii de a trece in avantaj, dar din minutul 50 tinerii nostri jucatori preiau initiativa si vor rata numeroase oportunitati, cele mai clare apartinand lui Cerneanu si Cioaca. Abia pe final oltenii reusesc sa treaca in avantaj dupa o lovitura libera din lateral. Si in ciuda caldurii infernale si a oboselii bleu – albastri nu cedeaza, irosind doua uriase sanse de 2-2 prin Cioaca si Raduly!

Un meci foarte bun facut de echipa noastra, condusa la acest joc de duo-ul Robert Oancea – Mihai Ciparidis, in ciuda rezultatului final nedrept. Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s