Considerat drept derby-ul rundei si asteptat cu nerabdare de suporterii celor doua formatii, meciul SR Brasov – Progresul Spartac nu a mai avut loc, spre dezamagirea tuturor partilor implicate.

Din informatiile noastre, se pare ca gazdele nu au avut un al doilea medic, acesta sosind abia la circa jumatate de ora de la ora oficiala de incepere a partidei! Ca unii care am patit asta la celebrul meci de baraj si am trecut si in Liga a III – a de doua ori aproape de un deznodamant similar, nu putem face decat sa ne exprimam regretul pentru ratarea unui spectacol sportiv asteptat de toata lumea.

Regulamentul prevede, în astfel de situații, ca echipa organizatoare să asigure condițiile necesare, inclusiv al doilea medic, în maximum 15 minute de la ora oficială de începere a meciului. În caz contrar, arbitrul nu va autoriza începerea jocului și va consemna în raport situația petrecută. Comisia de Disciplină va analiza cazul iar cea mai probabila dintre variante este ca Progresul Spartac să câștige meciul la masa verde, cu 3-0.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s