Debutul oficial al Progresului Spartac in noul sezon nu a fost tocmai unul reusit, meciul de Cupa Romaniei de la Moreni aducand o infrangere destul de clara, este adevarat, in contextul in care antrenorul Andrei Erimia a folosit mai multi jucatori care nu sunt de obicei pe lista titularilor.

Inceputul de meci a venit cu echipa morenara mai agresiva, creindu-si ocazii de gol la care mingea a ocolit poarta sau a iesit in evidenta portarul Voican. A venit si deschiderea scorului, in min 15, dupa o lovitura libera de la 16 m, executata cu viclenie de Anton pe sub zid. La scurt timp o ezitare in centrul apararii progresiste il lasa pe Niculaescu singur cu Voican si … 2-0.

Progresistii domina finalul de repriza dar fara ocazii clare, iar imediat dupa reluare o noua minge pierduta la centru ii da ocazia lui Dragan sa urce scorul la un neverosimil 3-0. Revenirea din final e tardiva, si aduce, dupa ratarile uriase ale lui Sandru si Tudorache, doar golul de onoare inscris de Ispas dupa un corner (88).

Au evoluat: Voican – Leafu, Acasandrei, Lolescu- Butoi (46 Matei), Stanciu, Geana, Sandru – Curt (46 Lixandru) – Ispas, Cazaciuc (70 Tudorache).

Un gând despre „Flacara Moreni – Progresul Spartac 3-1 (2-0)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s