Rezultatul de la Moreni este unul surprinzator, avand in vedere „cartile de vizita” ale celor doua combatante.

Este insa corect sa mentionam si faptul ca formula folosita de Progresul Spartac a fost una mai degraba experimentala, cu portarul Raduta lasat la Bucuresti, Parfeon, Vlad si A. Grigore in tribuna, iar Boiangiu, Donca si Tudorache pe banca, dintre care doar ultimul a intrat pe final de meci.

La Moreni au avut ocazia sa debuteze sub culorile bleu-albastre portarul Voican (1999, ex-Regal, Rapid), fundasul dreapta Butoi (1999, Regal, Steaua), fundasul central Acasandrei (1997, Chindia, lansat in fotbal de … Flacara Moreni!), mijlocasul stanga Sandru (1997, Progresul, Clinceni, Farul), atacantul Ispas (2001, Acad. Gica Popescu) plus, in repriza secunda, mijlocasul central Matei (1999, Regal, ultima data in Italia), folosit ca fundas central. Lipsa de omogenitate si, pentru unii dintre noii veniti, de meciuri oficiale sau la nivel de seniori in trecutul apropiat, s-a cunoscut, mai ales in startul nefericit de joc, cand dupa 17 minute morenarii inscrisesera deja doua goluri si ratasera alte 2-3 mari ocazii.

Cu regretul eliminarii premature din Cupa, speram totusi ca, in numai doua zile, vom avea ocazia sa vedem o alta fata a Progresului in meciul de campionat cu CS Balotesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s