Prin mutarea in seria a III-a, dupa doi ani petrecuti in cea cu numarul II, Progresul Spartac are de infruntat adversare in premiera, al caror nivel de joc este mai greu de estimat.

Adversarii de azi, FC Pucioasa, se lauda cu o clasare pe locul 6 in campionatul trecut, ceea ce inseamna a doua pozitie intre echipele ramase in aceasta serie (dupa mutarea U Craiova, Flacarii Horezu si ACSO Filiasi in alte serii), dupa CSM Alexandria. Dar, din informatiile noastre, o parte din jucatorii valorosi ai echipei au migrat in vara catre con-judeteana Flacara Moreni, astfel ca nivelul formatiei din Pucioasa ar putea fi mai scazut decat in anul trecut. In acest sens ar pleda si rezultatele din startul sezonului, trei infrangeri in trei jocuri: 1-4 dupa prelungiri cu Flacara Moreni in Cupa (foto), 0-2 acasa cu CSM Alexandria si 0-1 la Brasov cu SR.

Oricum, ceea ce conteaza pentru noi este ca Progresul Spartac sa aiba o prestatie solida, care sa ii aduca o noua victorie si in aceasta dificila deplasare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s