In fata unei echipe adverse agresive, care a luptat cu maxima ambitie (inclusiv trageri de timp pe toata durata jocului) pentru un rezultat de egalitate, Progresul Spartac a reusit o partida destul de buna, creindu-si un numar mare de ocazii clare de gol.

Din pacate, mingea s-a incapatanat sa ocoleasca milimetric poarta la suturile lui Vlad (10), A. Grigore (47) sau Stanciu (72), totul culminand cu uriasele oportunitati ale lui Acasandrei (44) si Tudorache (67 – dupa o actiune excelenta a lui Vlad) care au „tintit” barele portii cu lovituri de cap din 6 metri!

Norocosul portar al gazdelor s-a evidentiat doar la suturile lui Tudorache de la 20 m (9) si din interiorul careului (30). Pentru a compensa, goalkeeper-ul a tinut sa se faca remarcat tavalindu-se dramatic pe jos si cerand interventia medicului dupa fiecare contact minor cu jucatorii nostri sau chiar si fara nici un motiv…

Culmea, gazdele aveau sa treaca chiar pe langa golul victoriei, in prelungiri. Ar fi fost insa mult prea nedrept, Progresul Spartac fiind echipa care a controlat jocul si ar fi meritat sa plece acasa cu cele trei puncte.

Sa speram insa ca norocul care ne-a ocolit ieri se va „intoarce” in partidele care urmeaza!

Un gând despre „Norocul nu ne-a insotit la Pucioasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s