Obligativitatea de a folosi doi jucatori nascuti dupa ianuarie 2000 pe toata durata partidei da in acest an batai de cap mai multe ca pana acum staff-ului progresist.

Solutia aleasa in primele partide a fost prezenta cuplului ofensiv Tudorache – Ispas, dar randamentul celui din urma nu l-a multumit deocamdata pe antrenorul Andrei Erimia, care a optat la meciul cu Bascov pentru o solutie in premiera – titularizarea ca portar a foarte tanarului Valentin Jipa (n. 2002).

Debutantul Jipa a avut doua interventii foarte bune in prima repriza, dar si-a aratat in schimb lipsa de experienta cu ocazia loviturii libere din care oaspetii au deschis scorul in minutul 89. Insa tanarul portar, trecut si pe la loturile de juniori, se anunta o solutie de viitor pentru acest post.

………..

Iulian Raduta, omul care a asigurat poarta Progresului Spartac in ultimii trei ani, a anuntat saptamana trecuta conducerea clubului ca nu intentioneaza sa mai continue activitatea fotbalistica. In acest moment, poarta progresista mai conteaza asadar pe Andrei Voican si Valentin Jipa. Vom reveni asupra acestui subiect intr-un articol ulterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s