Intoarcerea pe terenul propriu din Intrarea Vrabiei se dovedeste de bun augur pentru Progresul Spartac, care a castigat cu 4-1 (1-1) o partida dificila cu Olimpic Rasnov.

Progresistii incep bine si deschid scorul in minutul 17 prin lovitura de cap a lui Stanciu, dupa o lovitura libera perfect batuta de Donca. In continuare se joaca pe contre iar oaspetii, care trimit toate mingiile pe stanga la experimentatul Stratila, isi creeaza si ei ocazii bune, printre care si o bara. In minutul 37 Boiangiu trage peste din 8 m la o pasa excelenta a lui Vlad, iar la faza imediat urmatoare Staicu egaleaza de aproape dupa o centrare de pe stanga.

Progresul intra bine in joc in repriza secunda si, dupa ce Donca zguduie bara transversala dintr-o lovitura libera, revine in avantaj in min 55 prin Tudorache, care indeplineste o formalitate dupa actiunea excelenta a lui Lixandru. Desprinderea vine in min 77 cand Stanciu il lanseaza pe Tudorache pe contraatac si acesta, singur cu portarul, trimite langa bara. Se termina 4-1, Donca inscriind si el cu un sut puternic din (surprinzator…) interiorul careului.

O victorie frumoasa, sustinuta si de o prestatie foarte buna, in special in repriza secunda. Au jucat: Voican – Vlad (88 Curt), Danila, Matei (46 Leafu), Lixandru – Boiangiu (60 A. Grigore), Geana, Donca – Milea – Tudorache (85 Petcu), Stanciu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s