Refacerea suprafetei de joc de pe stadionul Progresul Spartac ne-a obligat sa disputam primele doua jocuri pe teren propriu departe de „casa” noastra din Intrarea Vrabiei.

Ieri insa am revenit pe Progresul Spartac si ne-am amintit cum fiecare joc este o sarbatoare pe acest stadion. Tribunele s-au umplut (au fost cam 400 de spectatori fata de asistentele de 100-150 de oameni de pe FCSB), iar galeria progresista a facut ca de obicei atmosfera, distribuind spectatorilor programe de joc si afisand si un banner prin care sa marcheze monentul (foto):

„Iarba verde de acasa / Sa ne poarte spre o victorie frumoasa”

Victorie care a venit si a fost si pe atat de frumoasa pe cat si-au dorit-o fanii, si asta in fata unui adversar solid, cu jucatori experimentati ca Poverlovici sau Stratila, care va incurca multe din pretendentele la primele locuri.

Multumim tuturor celor care ne sustin si, de acum, speram sa evoluam multi ani acasa numai pe frumosul stadion progresist!

6 gânduri despre „In Vrabiei chiar suntem “acasa”!

 1. Gazonul este masă de biliard. Impecabil!
  Plecând de la stadion, in zona vestiarelor, un tip in trening inscripționat Olimpic Cetate Râșnov, ii spunea unuia că pe ei i-a incomodat gazonul artificial și de aceea au luat bătaie. Cred că avea mare dreptate! Un astfel de gazon impecabil, ii ajuta pe cei tehnici, care știu fotbal. Și da, ii dezavantajează pe măciucari și pe osari, lipsiți de talent și valoare. Ei joaca mai bine prin hârtoapele lor, unde fotbalul se transforma in lupte greco-romane! Din păcate, genul asta de fotbaliști ghiogari, încă mai există.

  Apreciază

  1. Am aprobat comentariul dumneavoastra, insa doar pentru prima lui parte. Rasnov este una din echipele foarte bune din serie, cu jucatori ca Poverlovici si Stratila. Putine echipe si-au creat in Vrabiei ocazii cat Rasnovul in prima repriza. Numai bine!

   Apreciază

   1. Aveți dreptate. Îmi cer scuze pentru a doua parte a comentariului meu, dar m-a enervat individul acela care spunea că au luat bătaie din cauza gazonului. La așa un gazon, este ridicol să spui așa ceva.

    Apreciază

 2. Super cenzura! Ați publicat doar ce v-a convenit! Mai era un mesaj, in care va dădeam acordul explicit pentru a șterge mesajul inițial. Dar mai spuneam ceva care nu v-a convenit.
  No problem. Nu o sa va mai deranjez. Am înțeles. Nu este adevărat ce vad eu, este adevărat ce îmi spuneți voi că am văzut.
  Acest comentariu este pentru uz intern. Nu îl publicați. Părerea mea. Voi faceți ce vreți.
  Se răsucește Viorel Mateianu în mormânt când vede ce apreciat este un neica nimeni. Și nici măcar de la noi.

  Apreciază

 3. OK. A fost o probă de verificare a onestității dvs.
  Ați trecut-o cu brio (cu felicitări)!
  Totuși, in acel comentariu, nu erau cuvinte triviale, nu erau înjurături, nu erau obscenități . Era mai de graba, un pamflet.
  Modul elegant și inteligent in care ați rezolvat problema, mă bucură și mă face să cred că lucrurile merg pe un făgaș bun!
  Cu stima,
  Un bătrân suporter progresist.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s